Zvládnu to!

Zvládnu to!

Anotace: Nějak se musím vrátit do formy.

Přesýpala jsem hrníčky s mlékem na obloze,
Tuší jsem dala obrys chundelatým mrakům.
Přemýšlím, jestli je myšička v mé povaze
Nebo se pomalu blížím ke zlatým drakům.

Hraji si s korálky, oblékám mrkací panenky
A sleduji, jak mlha usrkává z lahve pálenky.
Sčítám, odčítám a počitadlo mi pomáhá
Vyhodnotit tu chorobu, jenž mě přemáhá.

Třeba stačí mávnout kouzelnou větví,
Pohled upírat k zemi místo k hvězdám.
Žít přes den, nečekat až se setmí.
A přesvědčit se, že se sama sobě nezdám.
Autor Okřídlená Lištička, 04.12.2009
Přečteno 318x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, andrusineck, umělec2, Bíša, Vlk v rouše, Kubino 2, PANGÁSIUS, Romana Šamanka Ladyloba, Fenceless, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

!!!

23.02.2010 23:15:00 | Bíša

zajímavá

12.12.2009 19:43:00 | hypertenze

Ony se ti nesvlíkají samy? No to se teda divím :D

06.12.2009 21:35:00 | Okřídlená Lištička

Mám podobný pocit, jen s tím rozdílem, že mrkací panenky svlékám...
P.

06.12.2009 18:01:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí