Rána do srdce

Rána do srdce

Anotace: ... zrada bolí...

Stesk raní mé srdce,
hladoví, skomírá,
a neví co chce
… umírá...

Srdce, v němž vězí trn bolesti,
srdce, jenž krvaví...
Z vlastní lidské hlouposti.
… krví se dáví...

Miluj svého bližního,
jak Písmo praví,
Milovat člověka je těžké...
… toho, který zradí...

Zrada je ranou do srdce,
zrada je lahvička jedu,
přichází a ví co chce...
… zrada je doupětem hadů...

Tak už tomu bývá věk co věk,
však na tom nic nemění,
že na zradu existuje lék...
…jímž je odpuštění...
Autor A. E. Storm, 04.12.2009
Přečteno 617x
Tipy 17
Poslední tipující: Nivanka, jitka.svobodova, CRASH, Annie the wolf, Modrý Anděl, zelená víla, Psavec, labuť, Elisha, Okřídlená Lištička, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpouštět je velké umění.Každý to neumí.Líbila se mi.ST

29.09.2010 06:57:00 | jitka.svobodova

odpuštění.. pocit štěstí se zmocní toho, komu bylo odpuštěno, i pro odpouštějícího je to úleva
hezky napsané st

17.12.2009 23:10:00 | zelená víla

Toho, který zradí... Moc hezké, mluví mi to z duše...

04.12.2009 21:44:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí