Vikingové

Vikingové

Anotace: Dusot koní.....atd. co jiného na to říct

Dusot koní a vojáků rudých zněl krajem,
a Vikigů pár proti nim,
co upoutalo jejich zájem,
byly řady široké,

Když pustily se do boje,
z rudých tekla krev,
a seveřanů pořád stejně,
nevěděli s kým si začali,
jaké démony probudili,

Ve chvilce krátké,
bojištěm se rozestřel jasný obraz,
stovky rudých těl na půdě jejich,
jen pár je severských,

Ta bitva legendou se stala,
po staletí se vyprávěla,
že odvaha nad přesilou zvítězila,
že těla rudých smrt všechna posbírala,

Vikingové znaveni a vyčerpáni,
už vícekrát do řad nevstoupili,
a s rodinami dožili,
vybojovat mír chtěly a tak také učinili.
Autor Zvrhlý poustevník, 05.12.2009
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, takova, Viva La Roma, Jožin z Moravy, jita.1965, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Severské ságy.

05.12.2009 16:37:00 | Psavec

tak to seš můj člověk:D

05.12.2009 01:01:00 | Zvrhlý poustevník

Píšeš stejně blbě jako já, jen tak dál!!!

05.12.2009 00:51:00 | Jožin z Moravy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí