Generace opuštěných snílků část I

Generace opuštěných snílků část I

Anotace: První část textu o lidech kterým utekly sny..

Sbírka: Období odcizení, Texty

Pociťují snad tíseň?
a nebo se vzdaly naděje
kterou samy vytvářejí?
se ztracenou myslí nepohneš
když se její láska
schovala za náhrobním
kamenem a tiše vzlyká.

Vichr víří vlasy,
večerní nebe bude rudé
to sny které se rozhodly
uprchnout z lágrů
křičí nedočkavostí

" Přec nebojte se soumraku
dítky moje, ten znamením
cíle pro vás bude "

když zvhrlý plán byl domyšlen
jeden po druhém jej uslyšeli
to on větrem šeptal jim odpověď
pak v předznamenání útěku
nebe zbarvnili rudě

zlomení snílci
dotlačeni
odvlečeni
svlečeni z bázně
strachu
naděje

generace, mrtvá již po
prvním nadechnutí
bude sežehnuta prázdnotou...
Autor Johan', 05.12.2009
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny nikdy nesmí utéct...jsou hnacím motorem.Bez snů je život svázaný okovy...je jak studna bez vody.Pěkné ST.

05.12.2009 18:11:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí