Jak se říká ....

Jak se říká ....

Anotace: +++

Jak se říká lidově,
Ženský máme rádi.
Milujem se stylově.
Zůstaneme kamarádi?

Ženě se to nelíbí,
Prý nás strašně miluje.
Však nocí se nic neslíbí,
K neshodám se schyluje.

Proto radši domluvte se,
Než se mračno z nebe snese.
Autor snupicek, 05.12.2009
Přečteno 204x
Tipy 6
Poslední tipující: Douša, Mbonita, carodejka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...ano vše je v komunikaci.

05.12.2009 21:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí