Bratříček

Bratříček

Anotace: pro pseudooptimisty a jiné pseudocokoli

Sbírka: kdes všude byl

...
I.
Zbývá pár not - do konce skutečna
- do začínání : zrcadlení
Zbývá pár not poněkud nebezpečných
- a to už mnoho není

Jsou si tak podobní
neskutečno a nepravda
a ta
má krátké nohy

II.
Neskutečno a nepravda
dvojčátka k zulíbání
ale jen bratříčka neskutečno
si můžu zamilovat

Oberlená nepravda ale hodlá
vybrat své pohledávky do posledního halíře
handlíř
lichvář žvást
nepravda nepravda

Ačkoli uvadla
hodlá
a co hůř:
nejhůř
dokáže
zdanit sklizeň...
.
Autor sveřep, 05.12.2009
Přečteno 357x
Tipy 24
Poslední tipující: pamp_elka, WAYWARD, PANGÁSIUS, Markéta Hl., labuť, Zefi, takova, BArBArKO, enigman, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdy která se hodí... jedna je příjemná, druhá škodí.

28.12.2009 01:39:00 | carodejka

každý jen tu svou,má za jedinou

06.12.2009 10:54:00 | takova

sestřička bez trička...

06.12.2009 01:40:00 | enigman

pravda neexistuje.....
St

05.12.2009 21:11:00 | zenge

pravda - nepravda
která z nich je výnosnější
za vše se nakonec platí
za nepravdu víc (snad)
===

05.12.2009 18:50:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí