MIKULÁŠ

MIKULÁŠ

Anotace: Vzpomínka na mládí

MIKULÁŠ

Možná si ještě vzpomenete,
když jste byli malí,
slibovali jste,že už zlobit nebudete,
čertů jste se možná báli.

Když před vámi stál Mikuláš,
bradička se třásla strachy.
"Tak jakou básničku ty znáš?
Andělé,zažeňte ty čertovské brachy.

Pár let již uběhlo,
pár let je již v prachu,
teď naše děti,či vnoučata
zažijí tu chvilku strachu.
Autor Bomejka, 05.12.2009
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, sveřep, Květka Š., Mbonita, Zefi, stravla, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná nadílka je trochu jiná ST

05.12.2009 20:01:00 | stravla

Každý má ty stejné vzpomínky.
Hezky napsaná.

05.12.2009 19:58:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí