Malý výkřik do tmy

Malý výkřik do tmy

Anotace: Když nemůžete usnout a už ani rýmy vás nenapadají. Moc zkušeností s básněmi nemám, kdo ví, jestli to sem vůbec patří.

Ach osude, ty nespravedlivý.
Jak můžeš žít s čistým svědomím.
Proč? Nač ubližovat lidem?
Lidem, co jsou šťastní.
(konečně šťastní)

Lásko, ty mrcho neodbytná.
Není nic krásnějšího, než ty.
Není nic horšího, než ty.
Tak proč neodejdeš, když už tady nejsi vítaná?
(na lásku jsou potřeba dva)

Smrti, ty znuděná.
Určitě nemáš co dělat.
Před sebou máš seznam lidí.
A z něj poslepu si vybíráš.
(a nedbáš ničeho)

Smutku, ty lítostivý.
Jsi vždy na blízku.
Pokaždé se objevíš, když všichni odešli.
Věrný příteli.
(tak pojď a obejmi mne)
Autor AlishaConchar, 06.12.2009
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: harmony, Kapka, Mario de Janiero, poustevník Jirka, umělec2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se taky líbí.

06.12.2009 19:31:00 | Kapka

To si piš, že sem patří. Je skvostná. ST!

06.12.2009 14:19:00 | Mario de Janiero

Děkuji moc :)

06.12.2009 14:12:00 | AlishaConchar

Paráda, líbí se mi to! ST :-))

06.12.2009 13:20:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí