Mikulášská "nadílka"

Mikulášská "nadílka"

Anotace: Snad to takhle nechodí:-)

Sbírka: Třesky plesky

Dorazili v čase oběda
anděl, čert i Mikuláš
hlad měli až běda
vrhli se mi na guláš

Čertovi chutnalo velice
pokydal si přitom kazajku
neodolal pálivé paprice
spořádal též čabajku

Anděl už chtěl zase do nebe
zkusil rum, pak i další líh
ubalil si brko, potáhl do sebe
hnedle už si lítal v oblacích

Mikuláš již mluvil ztěžka
slyšet nechtěl dobré skutky
zajímala ho spíš flaška
řekl si o další rundu vodky

To je mi pěkná nadílka
jsem bez pití a bez guláše
uplynula sotva chvilka
na záchytku vezou Mikuláše
Autor Matty09, 06.12.2009
Přečteno 407x
Tipy 15
Poslední tipující: harmony, Lioness, Bíša, Kapka, Psavec, Mbonita, Eresiel, Pevya, hašlerka, poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tedy, co to bylo za návštěvu. Pobavila.

06.12.2009 18:59:00 | Psavec

pěkná mikulášská..ST.

06.12.2009 14:38:00 | Acham

Dobrá básenka, pobavila :)

06.12.2009 14:12:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí