Psí hlava rodiny

Psí hlava rodiny

Anotace: ***

Zdivočelej pes
ochranitel cest
kousá a vrčí
kdo mu poručí
***
za ušima myši
(mňamka)
na to on slyší
ožene se za ocásky
nemá-li hlad nemá vrásky
***
když nažere se dosytosti
k domovu jde bez starostí
velkej jazyk z tlamy visí
zloději před ním rychle zmizí
***
po večeři nemá stání
páníčka a domov brání
je to hlava rodiny
psík hodný a nevinný
Autor Tomáš Přidal, 06.12.2009
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: mademoiselle secret, Psavec, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí