Jenom dvě těla, co to chtěla

Jenom dvě těla, co to chtěla

Anotace: Kořist dravá?

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Laciná slůvka šeptaná do tmy
v ústech pachuť rumu s vodkou
Zoufalý nářek: Tak už budeš? Kdy?
Prý: Buď mou číčou, krotkou.

Strážný anděl se skleněným okem
neslušné návrhy ti číčo dává
Tak se předveď se svým smyslným krokem
tys prý jeho kořist dravá

Jenom dvě těla, co to chtěla
však na lásku snadno zapomněla

Laciná slůvka s vůni hořké čokolády
v ústech pachuť spáleného masa
Zoufalý výkřik: Sakra, co já dělám tady?
Lehký povzdech: Slzu zachytila posmutnělá řasa..
Autor Satha, 06.12.2009
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, CORONATION, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí