JE TAKOVÝ SVĚT

JE TAKOVÝ SVĚT

Anotace: /je takový..../

V modrravé dálce
plouží se stiny
slova znějící krátce
jako horské klíny
co víc musí šeptat
co víc musí znát
hledat co je vratké
ústa co jsou sladké
ale žhavé jsou jak jed
je takový svět
je lepší listy obracet
mlčet a pak se vracet
tak když je naděje
jen to jmeno se vzdaluje
je pryč,už né na dohled
je takový svět
z těch vět
je takový.......
...TAKOVÝ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.12.2009
Přečteno 225x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta Hl., labuť, Zasr. romantik, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Mbonita, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svěz je zakový, jaký jsme si udělali.

06.12.2009 22:00:00 | Psavec

Svět se kjvůli nám nezmění,
ALE KURVA
mohl by...

06.12.2009 18:25:00 | rybí prdy

ale přesto stojí za to žít

06.12.2009 17:40:00 | takova

Je takový ten svět
někdy ti dá políbení
jindy zase jed...

06.12.2009 17:02:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí