Na mou smrt/ Opak je pravdou

Na mou smrt/ Opak je pravdou

Anotace: dedikováno P. M.

kdo jednou napíše báseň, ten nemůže přestat
ten se vždy znovu bude snažit o
přivlastnění si objektu své touhy

lidé se namáhají, hledajíce podobu lásky
muži, jejichž podstata je stejná, jako moje
píší básně, všímají si západů a proto mají sex

někdo miluje a neumí napsat báseň
je jako němý vředovitý stařec
příroda si přeje, aby žil o samotě

lidská duše je jemná a snadno se zraní
zatvrzelí lidé budou snášet muka odcizení

nemám žádnou představu lásky
pečoval jsem jen o nevyslovitelnou touhu
nevím, kdy a kde se sejdeme
kdy nám jede autobus

nevím
jak by to vypadalo
kdyby

zabýval jsem se pochvou
a existencialismem
věda, že si tvou náklonnost nezískám
že budu pro sebe, nespokojen a sám
nevěděl jsem ještě, že se mě budeš bát
a nevěděl jsem, že tomu tak bude navždy

až do chvíle dialogu s Bohem,
mé sebevraždy

a protože pro tebe nebudu ničím
nebude to na tebe mít žádný účinek

zemřel blázen
zamilovaný do nicoty
zbabělý v životě
geniální nebo hloupý
Autor ludmil, 06.12.2009
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: JR, Severka, Monthy Tamah, Bíša, hašlerka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můj šálek kávy.

08.12.2009 22:55:00 | JR

No mé problémy jsou z jiného ranku,sere mě existence vůbec, pohlavní pučení jde mimo mne...zkouším se nadechnout...

08.12.2009 08:29:00 | Monthy Tamah

A já jsem si myslel, že řešíš problémy právě podobné. Ba horší. :)

07.12.2009 23:45:00 | ludmil

mrazí z toho, rozhodně nechtěl čelit tvým problémům ( sám mám svých dost)...

07.12.2009 19:01:00 | Monthy Tamah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí