Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Za stohem z papírů
už jen prachem pokryta,
v temném koutě
pouze trošíčku se třese,

bez očí neviditelná
bez uší neslyšitelná,
bez doteků nehmotná,
bez vzpomínek bezcenná.

S šedivým přelivem vlasů,
ústa od vrásek popraskané,
oči jen vidinou slunce slepé,
a srdce, bez tlukotu, toliko tiché.

Za stohem z papírů
nalezl poklad bezcenný
kusy počmáraných skicáků
s tvým obrazem úsměvným.
Autor Láďa, 07.12.2009
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: Churry, Bíša, hašlerka, Psavec, Mbonita, ziriant, labuť, Kapka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé vzpomínky
jsou krásné...

07.12.2009 10:01:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí