Co jsme zač?

Co jsme zač?

Anotace: tímto dílkem si dávám do Nového roku menší pauzu, mějte se tu hezky, zas se vrátím...

Co jsme zač?
Co vůbec můžeme být,
co jsme zač!
Co vůbec můžeme být?!

Až do konce všeho, dáváme naději,
falešnou jako úsměv co máme na rtech,
když za slzy schováváme tváře snadněji,
než najít odvahu do očí podívat se přes vztek.

Co jsme zač?

Skořápky bez výplně co stojí za slovo,
obal který je třeba pouze pořádně vyhodit,
se srdcem tak těžkým, těžším než olovo,
a s myslí, co myšlenek jak se pořádně uspokojit.

Co vůbec můžeme být?

Snad dvě oči co dívají se do tmy,
kdy v srdcích objímáme své lásky,
snad pár rukou co podpírají stromy,
pouze bříška prstů co hladí vrásky.

Možná lidé
jsme to co ono to je,
spíše lidé
než příroda co Ona to je.
Autor Láďa, 07.12.2009
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Kars, Elisha, Churry, Bíša, Agniezka, ziriant, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak vítej v novém roce a začni, čtenářů oko lační :-)

04.01.2010 08:16:00 | Kars

Jsme to co píšem,jsme to co žijem, jsme vánek nebo noční živel, intriky, lásky, pláč i smutek, nezapomeň na dobrý skutek.

30.12.2009 20:46:00 | Elisha

Ano, vrať se...

07.12.2009 22:58:00 | Bíša

jsme to prostě "my" lidstvo... :o)

07.12.2009 14:13:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí