Odpuštění

Odpuštění

Anotace: ...nebo snad pomsta .....kdo ví.....

Odpouštím tomu,kdo mě zradil.
Odpouštím mu ráda.
Moje duše, která ho opustí,
zmizí v prachu jednoho rána.

Odpouštím tomu,kdo mě zradil.
A odpustím mu snáze,
až moje duše,bude se válet po podlaze.
Najde ji někdo jiný,kdo bude ji mit rád.

Odpouštím tomu,kdo mě zradil
Nebudu se trápit dál.
Odpouštím mu, ať žije blaze.
Někde jinde sám.

Odpouštím tomu,kdo mě zradil.
Odcházím jako stín.
Odpouštím mu a nechám mu jeho splín.

Já chci jinde žít.
S někým kdo mě nezradil.
Autor kuskus pruhovaná, 07.12.2009
Přečteno 244x
Tipy 11
Poslední tipující: Kars, vodnař, nejsembásník, bobi bobie, enigman, Psavec, NikitaNikaT., Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téda, jsi velmi šlechetná,
odpustit zradu,
se hned tak nestává

08.12.2009 13:44:00 | Kars

Odpouštět je velkorysé... ale nedá se pořád.

08.12.2009 01:25:00 | Psavec

wow..prožívám zrovna teď něco podobného..:o) ano.. pěkně jsi to vystihla..o tom žádná :o)

07.12.2009 14:53:00 | Agniezka

Odpouštět je velkorysé...

07.12.2009 14:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí