Spíše

Spíše

Anotace: ...

Spíš na nebi
než na zemi
Jsem rorýs
A z výšky viděl jsem
podivné území

Kamenná zeď klíč
A brána pohne se
Trnkův kocour sám poděšen
v keři mihne se
Já kroužit a křičet přestal jsem

V zahradě sochy ožili
Zpívali tančili
za ruce se drželi
dokola se točili
Ó jak já radoval se s nimi

Krásná i tajemná to zahrada byla

Zahrada stříbrných řek
Oliv a pšeničných polí
Zahrada střech s hvězdami
A hlubinami v dlani
Zahrada ryb
A mechu na zdech
Zahrada ptáků
A hnízd v cedrech
Zahrada ohňů
A touhy i bolesti
Zahrada vína
A kamenů i radosti
Zahrada Chrámu
A posvátných knih
Zahrada stromů
A dětí v nich
Zahrada s kobercem protkaným vlasy
Zahrada kde vše může být jinak
A jinak plynou časy

Cáry šera a noci
Jsem unaven
Větru nabídnu svá křídla
Sen či den
Jsem rorýs
Spíš na nebi
než na zemi
A sochy stojí na svých místech....
Autor fff andrew, 07.12.2009
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Hannazka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snílku! Kam se ztratil Tvůj sen? Jak pro rorýse zahrada, když na podzim všechno uvadá, jak pro sochu je dobré stát, tak život zkusme neprohrát...

24.02.2010 16:43:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí