Vánoce

Vánoce

Už přichází
ty naše Vánoce,
děti jsou nadšené
zase po roce.

Venku padá sníh,
je všude bílo.
Hrají si s ním děti,
vytváří své dílo.

Andělé na obloze
v podobě hvězd,
za jasné bílé noci,
vyprávějí zvěst.

Vypráví o Ježíškovi,
o jeho narození.
Že přinese dárky,
ať nikdo smutný není.

Děti rozbalují dárky,
lehce padá sníh,
Doma v pokojích,
jde slyšet radostný smích.
Autor Kateřina Lukavská, 07.12.2009
Přečteno 931x
Tipy 3
Poslední tipující: Žqáry, lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)

09.02.2010 17:21:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí