Přelomy

Přelomy

Anotace: těm, kteří umí shazovat

Seděla, čekala na nesplněné sny
A vzdychala s každým novým ránem
Co přinášelo jen tmu s pár kapkami ranního deště
Kdy ospale mžourala do světel autobusů

Srdce jí bilo tak silně
On vyladěný na jeho rytmus
Pochodoval za ní
Jako cínový vojáček
Bez pudu sebezáchovy
A bezhlavě střílel z bajonetu
Ale nedokázal ji trefit
Protože byla daleko
Zahalená v mlze

Ruce bez rukavic zvolna přimrzaly ke kovovým klikám
Dýchala na skla
Do zarosených částí malovala infantilní obrázky
A bylo jí jedno
Kdo ji za ně soudil
Nevšímala si stínů na čelech

Tisknul tváře na její obrázky
Představoval si
Že je tiskne na její
Ukájel se představami o jejich chladné hebkosti
A toužil
Hanebně toužil
Koupil si tedy silnější kalibr
A střílel jím do lidí
Protože ji jako jedinou nemohl trefit
Kvůli třasu rukou
Který mu způsobovala její přítomnost

Jenže pak ona namířila na něj
Svým pohledem zmražených vloček v ledovci
A nechala ho osudu ledové sochy
Smutné, že?
Autor její alter ego, 07.12.2009
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: stravla, stmivani.na.lepsi.casy, Kapka, enigman, labuť, Severka, Mbonita, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné ale tolikrát se opakující.Pěkně napsané ST

13.12.2009 19:54:00 | stravla

Střílel mačetou dlouhé plameny, ty jako pekelné jazyky slízaly její chlad. Cín se slil s vodou a krví v jediný pramen, pramen věčnosti, smrti a zrození. Explodovala hvězda na nebi, údržbář na štaflích ji mění za novou, dveře se zavřely. :D Prásk!

08.12.2009 15:39:00 | joke27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí