Modravý blues..

Modravý blues..

Anotace: ..nech se vtáhnout..

Zaklínač hadů
rozeklaný zub
zvrácené tušení
vůně máty
to je on
závan
malinových květů
na odletu
z jara
první sníh
a bezzubý smích
stoletých věků
když kapky sněhu
padají
do ledové náruče
připravených trpaslíků
kapsy nacpané
červenými bonbónky
a tiché slzičky
ve špinavém blátě
v dálce hudba
rytmus
latinského tance
černých bot
a krátkých sukní
den ve znamení dýmu
kouř doutníku
a zažloutlý klobouk
kde je ta síla
která probouzí
věčný život
rudých rtěnek a stínů
skleničku cherry
a bělavé pološero
modravý dech
ukrytý pod polštář
a krátký výdech
aby zahnal smrt..
tekutá smrt
a vrátný
v červené košili..
Autor Badya, 07.12.2009
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Dilla, Mario de Janiero, jarmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je tam téměř vše..ST!

14.12.2009 18:35:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí