Dobré za zlým

Dobré za zlým

Ostří slov a krutost očí,
v hebkosti polibků se točí...

Hladké pohlazení střídá výčitka,
dobrou vystřídá zlá vzpomínka...

Po cestě ironie sbíráš asi věty,
ty by si se mnou snad chtěl mít děti?

Vyznat se mám v tvé mužské mluvě,
v jedné minutě tebou odsouzená
a jedním dechem znovu žádaná

miluj mě?????
Autor tmavovlaska93, 07.12.2009
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí