Pak nově

Pak nově

Anotace: jinak, já jsem jinak

Začít od teď,
ostatně jako každej den,
ale tenhle je jinej,
je to můj den,
moje slova,
sakra, už snad vím,
kolik tíhy v tom je,
v tom přežívání a psaní
a že už nikdo nenapíše co já
a nikdo to nenapsal,
tu lásku a touhu vidim jen já,
i kdyby to nebylo pro nic,
aspoň jsem zabil čas.
Autor Souný, 08.12.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: tomkepka, Duhová, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí