Krásný svět

Krásný svět

Anotace: ..jak jsme to viděli dřív

Barevný slon,
létající pes Falko,
mluvící zubní kartáček
/babi, proč se ty zoubky nevyčistí samy?/

Láska je trvalý stav,
máma a tátou jsou pojem,
v jejich náručí jsme v bezpečí
...
Ve světě dětí je možné všechno
Autor Nussichoco, 08.12.2009
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: mademoiselle secret, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí