V oprátce

V oprátce

Anotace: :(

Nasazené náramky
rucé mé mi kroutí
uzamčeny na zámky
duši mou to rmoutí.

Chladný dotek ocele
studí, pálí, řeže
ocit´jsem se na cele
na kavalci v leže.

Nahota je na prodej
na špinavých zdech
upocenej, špinavej
ležím na zádech.

Na zeď se mi promítá
poslední chvíle svobody
duši mou to rozdírá
vítězství je jen pro bohy.

Lehce jsem tě obejmul
dal poslední polibek
nad oprátku se nahnul
tělo poslal do kytek.
Autor Ďábel sám, 08.12.2009
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, deleite, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek znám a tady je velký.

28.02.2024 15:13:17 | mkinka

Duše zůstává navždy..;)

09.12.2009 02:13:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí