POSEZENÍ

POSEZENÍ

Anotace: ***

Křeslo
ukáže pan X
posaďte se!
Nenucena dvakrát
se posadím
zavržou kyčelní klouby
otisk zadnice
Začne mi ukazovat
obrázky zvířat
co je to
ukáže na krávu
Kráva
řeknu nenuceně
co mléko dává
zaveršuje posměvačně
klid klid klid
a vy jste?
kráva
řeknu zabraná
v myšlenkách
přehrabuje se v papírech
jste vyléčená
co jste to říkal?
promiňte,omlouvám se,
ale vaše sebekritické
uvažování je v normě
můžete jít domů
a předepisuji
třikrát do týdne
hádku s manželem
ale on je boxer
namítám
no právě,
usměje se psychiatr
a řekne: Trénujte
podává mi recept
děkuju
nemáte zač
zvedám se
a mířím k taxíku
Autor Tomáš Přidal, 08.12.2009
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí