Afrodita

Afrodita

Anotace: Jen někdy bývám zklamaná, tak jako ona....

Afrodita, krásná žena.
Nepolíbena.


Rty vtisklé cigaretovému papíru,
Píseň a melodie klavíru.


Tíha společného bytí,
nese luční kvítí.


V očích sůl,
v srdci kůl.


Kolem prázdno, samota
nevděčná je robota.


Starý otřepaný vtip,
samotné jí bude líp.


Afrodita krásná žena,
navždy sama.
Autor Tere.SKA, 08.12.2009
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zklamání a v očích sůl,
nelámej vždy nad vším hůl...

ps: hezké verše

09.12.2009 02:05:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí