Dvě káně

Dvě káně

Anotace: Vyletět z hnízda? Jedna druhé život vzala. Ani jedna nepočkala. Jedna z nich je myšlená jako skutečná a ta druhá je k ní připodobněná

Kochám se krásami přírody,
vzlétla jsem bez křídel nad vody.
Málo stačí k pekel bráně,
padala bych jak ta káně.
Příliš brzy z hnízda vyletěla,
je tohle svoboda, kterou vždycky chtěla?
Přenádherně vznášela se jenom chvíli,
teď proudy vzduchu kolem ní už kvílí.
Dvě káně, navzájem si život vzaly.
Proč? Protože nepočkaly.
Autor Syddney, 08.12.2009
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí