Muž a mysl

Muž a mysl

Anotace: Nemám co říct.

V noci v temnotě,
muž kráčel sám.

Když procházel kolem lavičky,
přemýšlel o životě,
když procházel kolem lampy,
přemýšlel o Bohu,
když procházel kolem rohu ulic,
přemýšlel o osudu,
když dal klíček do zdířky,
přemýšlel o budoucnosti.

Když byl doma,
přemýšlel o sobě,
v jaké žije době,
kruté a osamělé,

Když se muž nasytil,
nepřemýšlel o ní,
ale o tobě.
Autor Zvrhlý poustevník, 08.12.2009
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemusíš nic říkat, stačí,když budeš psát

08.12.2009 20:49:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí