l.m.v.

l.m.v.

Anotace: l.m.v

otrokem vlastní vášně,hloupý to zvyk
něco se děje a tebe to nechává chladným,
všechno je pak slaný a hrozně to pálí
možná jsem jen stála moc dlouho za zdí.
otrokem vlastní hry
sama se do ní zamotávám,
už nevim jak to nejlíp zní.
otrokem tvojí touhy,
marně volám,
chtěla bych být přivázaná na tvoje ústa
celý dlouhý noci
pozorovat tvůj svět
celý dlouhý noci
bejt zamknutá v tobě.
otrokem vlastního stínu
moje kroky mizí k tvým výškám
pak příjde ráno a všechno končí
a pak příjde ráno a já zas volám kde jsi?
Autor erksova, 08.12.2009
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí