Láska

Láska

Anotace: :D

Chtěl bych jít s tebou ven
a povídat si celý den.
Ty víš o mě málo
možná se mi to zdálo.

Tebe v srdci mám
sladký polibek na rty ti dám.
Voníš jako stovky překrásných růží
jen mé srdce po tobě touží.

Co bych si počal sám
naštěstí že tebe mám.
Za chvíli padne půlnoc
po tvém úsměvu se mi bude stýská strašně moc

Jen tři slova do tvého ouška pošeptat chci
MÁM TĚ RÁD
Autor James 534, 08.12.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí