Nádražní

Nádražní

Anotace: Asi bych to nechtěl

Vyndávám z kapsy
pár posledních peněz.
V jedné nic
a ve druhé nula.

U pusy cigáro,
v ruce teplý pivo.
Jen lítostný smích.
Ještě včera jsi tu byla.

Sleduji z povzdálí,
když začíná večer
ty milence z nádraží
já chystám se spát.

V posteli z hedvábí
vedle Tebe jsem ležel,
nyní špinavý,
musím na dlažbě usínat.

Milenci z nádraží,
ke mně tikají pohledy,
když odjíždí vagóny,
já chystám se spát
Autor Baghyra, 08.12.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, 4LJFilip, JR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí