Víš, připomínáš mi anděla.

Víš, připomínáš mi anděla.

Anotace: Pro mou lásenku.:)

Víš, připomínáš mi anděla.
Tvůj pohled proniká na dno mé duše.
A pod sklopenými víčky,jenž kapky deště rosí.
Pohlédneš do mých očí.
Probudíš ve mě touhu, jemné chvění a
do ouška zašeptáš mi: Vážím si tě.
Pod náporou tvých slov, roztřesu se moc a poté
mě něžně políbíš na rty,jenž jsou plné touhy.
Unášíš mě na vlnách lásky, pod kterými se ztrácím a padám ......
Do hlubokého spánku, ze kterého mě probudíš a zašeptáš jsem s tebou.
Autor padlý anděl, 09.12.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí