Otoč list

Otoč list

Anotace: ***neustálý pohyb vpřed

Otoč list.
Co na to říct.

Nezní to líbivě,
je to fakt,
je to nejnovější propadák.

Divadelní kritik by to nezvládl lépe,
špatný scénář, hraje se stále dál.

Trocha kritiky neuškodí,
světluška ve tmě na cestu bliká.

Jak tohle dopadne nikdo neví,
snad uchytí se jako model auta nový.

Po kouskách je lepený hrnek porcelánový.
Nevydrží dlouho, chce to dobré lepidlo,
starý recept propadl, na nový není,
být zdravá je trend doby.

Ukázat zuby pro koňské handlíře,
všechno dokážu, naložit náklad se na mne může.

Ničeho se nebojím, překážky lehce přeskakuji.
Nejsem na pardubické, na výzvy ihned reaguji.

Dvojitý list jsem popsala, samé pěkné práce,
otoč list jsem zvolala, tohle je pravé,
jako oprava pro opraváře.
Autor devcatko z jetele, 09.12.2009
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, jerabina, Psavec, Paulín, hašlerka, Květka Š., JR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojet si svůj dostih a nedočkat se konce, jen stále ve větru nechat se unášet, toť je má vize, jen dobré pro tě, děvče milé věští ...

10.12.2009 02:53:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí