ROZLOUČENÍ

ROZLOUČENÍ

Anotace: Co dodat k rozloučení...

Už jenom pár hodin, hodin pár zbývá ti,
potom už všchno na vždy se vytratí.
Zbyde mi po tobě pár drobností, nic víc.

Už jenom hodina, hodina zbývá ti
a pak se rozejdem, jak vlaky na trati.
Zbyde ti po mně snad na duši šrám, nic víc.

Už jen půl hodinka, ta chvilka zbývá ti,
pak ani vzpomínky zadarmo nedám ti.
Zbyde nám oběma pálivej žár, nic víc.

Tak jenom pár minut, minut pár zbývá mi,
vidím to před sebou tak jako na dlani.
Zbyde ti po mně jen mlha v myšlenkách, nic víc

Jsi pryč.

Copak já vím,
co měla jsem ti všechno ještě říct?
Autor KockaEvropska, 09.12.2009
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Holis, alie, Pythonissa__, susana načeva, Nergal, Bíša, Hazentla, Pevya, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že zase bude dobře, tak hodně štěstí...*:)

26.06.2011 16:30:00 | PIPSQUEAK

Hodne smutna, dost z tebe mluvi, ale ty vzpominky.. oni asi budou porad..

15.12.2009 12:09:00 | Nergal

Smutně opravdová báseň. Hezky napsaná.

10.12.2009 13:12:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí