Povidlové tajemství

Povidlové tajemství

Anotace: *novodobá síla,sladké tajemství a jiné*

Prochází se asfaltem,i když stojí stále na zemi
Občas leží na zemi,výkres tvoří krystalické obrazy
Jsou sladší než rty,všechny stopy zahladí


Prudké jako žiletky,přesto mají cit
Sny se třpytí jako vánoční ozdoby
Myslí na psaná slova,má je zaryté v paměti
Občas si je šeptá znova,slyší tajemství

Dotýká se jeho zád
Kreslí barevný vykřičník,tak jak to má rád
Předstírá,že ho to nebolí,tohle je v delší extázi
Fenomén neodešel,on stále přichází

Jeto kouzelník co pije kakao
Namotává se do svetrů,je jako její zrcadlo
Pavoučí síť je záchrana,plno bytostí ji pomáhá
Miluje syrovost deště a bílý sypký pudr


Líbá do vlasů,ikdyž nevnímá
Elegance je rozkoš, a vůně knih
Svírá v dlaních slunečník,malý lupič povidel.. .nic víc
Panenka která má modrou látku kolem pasu
nedokončený film na pokračování,to je tajemství
Ukazuje vnitřní krásu,pohledem na dotek
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 09.12.2009
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, susana načeva, PANGÁSIUS, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, enigman, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se povidlo...

10.12.2009 00:33:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí