Trampolína...

Trampolína...

Anotace: (9.12.2009) ztracena ve svých pocitech, ztracena mezi všemi...

Připadám si jak na trampolíně
jednou nahoře
jednou dole
v srdci gabro
nebo žulu?

Duše se rozpouští,
pod tíhou kamení
srdce zas zkomírá
při pomyšlení
na koho?

Je těžké uvědomit si,
rozpoznat,
kdo z těch všech
je hoden mé lásky
a kdo si zaslouží
jen kamarádem býti

Asi nebude lehké
rozhodnout

Co kdybych dál jen snila
a realitě se vyhýbala?

Vždyť se mi teď nějakou dobu
lásku obcházet dařilo

Proč jí je najednou tolik? ? ?

KDO?
Autor B.a.r.b.a.r, 09.12.2009
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Helena Buchtová, Albertinka, kucky, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo ví... :-D

23.12.2009 00:20:00 | B.a.r.b.a.r

A kdo to bude..? :)

22.12.2009 00:23:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí