Zase vysoko nad mraky

Zase vysoko nad mraky

Anotace: letím, abych pak přistála

Dnes jsem lítala,
musím vám to říct,
byla jsem nad mraky,
vysoko nad obzorem.

Hodně jsem dýchala,
i když na kyslíkový dluh,
a jak se znovu snesla k zemi,
všechno živé jsem objala.

Chci být ve spojení s vámi
a dýchnout na vás klidem,
dát vám božský výraz nejslavnějšího obrazu,
co přežije i na mrazu.

Dám vám výraz oduševnělé sochy,
co diskem ráda by si hodila.

Podám vám dláto činu,
možná by si duše vaše ráda něco vyryla
- do stromu nebo.....do špalku.

Už na zemi jsem a připravena dávat těm,
co něco musí a přitom nechtějí,
nenechte se smést peřejí.

Pojeďte se mnou na rafty,
dám vám vestu záchranou,
zachrání vás od roboty
a zachrání vám životy...
Autor jerabina, 10.12.2009
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, devcatko z jetele, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde se to všechno v Tobě béře!!

05.01.2010 22:10:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí