Krev bez duše v sebevraždě...

Krev bez duše v sebevraždě...

Anotace: Pochopím, když nepochopíte...

Bože, prosím řekni mi
řekni...
Proč jsi mi srdce dal,
když trpím jen žal?

Proč krev,
když řev...?


Přiletěl ke mně komár
nevím či zvíře či rozmar?

Pít chtěl krev
Slyšel jsem jeho zpěv

Zpíval o bodnout chtěl
místo rtů bodák měl

On zaťal do hlouby svůj meč
já cítil hrozivou křeč

Chtěl jsem jej zabít
pořád chtěl jsem chtít...

I seď a žer
I žer...a buď tady
prosím nehledej vady

Proč krev,
Když řev?

Jsem sám
opuštěn
Bože opuštěn
a ty žer
a zpívej
zpívej
a žer

Vykrvácel jsem
a bez komára
a bez Boha
spadl jsem na zem
a zpívej
zpívej
a žer
Autor L. Šebestián Borský, 10.12.2009
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí