tři devítky obráceně...

tři devítky obráceně...

Anotace: můžeš vypadat jako anděl...můžeš se chovat jako anděl...můžeš být anděl...ale...pořád budu v tobě...tvůj ďábel...

dívám se
planoucím zrakem
mágovským zrcadlem
na jedno místo
kde vládne pýcha
a soudcem je nevděk...

epigon
s bezcitným rozumem
skalpuje grotesky
padá mrtvý sníh
a soukromí je v pastě...

za nehty zalézá
hříšný mráz
sny jsou přidušené
černými závoji
a odevšad čouhá bezedno
propastně...

s koňským úžasem
myšlenky putují kyvadlově
tam a sem
lovci pamětí se procházejí
mylnými ději
a ožehnutí eunuši se nesmějí...

výrobník domova se rozbil
používají se energetické vysavače
a rádcové smrti tvrdí
zabij abys uzdravil
spaste jidáše...

revoluční samet zezelenal kletbou
vybíráme drobky z kobky
všude kolem
se potulují leopardí stíny
všichni klokani
zůstali trčet v zoomu
jako obrácený mixér
v moři z písku
které neteče ani nepoteče
bez vln
rozkládá se všude
antibájná doba ledová
a
nikdo neví
jestli je to místo
peklo nebo zem...
Autor enigman, 10.12.2009
Přečteno 330x
Tipy 41
Poslední tipující: Kapka, pejrak, susana načeva, Hloupá Květinka, Nussichoco, Kristine Clary-Aldringen, Churry, Juraj Hrom, jita.1965, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je libo taneček?..."o)

17.12.2009 17:10:00 | Churry

v každém je kousek ďábla...jen to ovládat.ST

11.12.2009 10:33:00 | Tanzania

Ďáblovo číslo.

10.12.2009 21:44:00 | Psavec

ďábelsky krásné ST!

10.12.2009 20:47:00 | hašlerka

..kdoví..

10.12.2009 18:58:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí