VÁNOČNÍ bAsnění

VÁNOČNÍ bAsnění

Anotace: /Vánoční bĚsnění/

Víc nestíháš,
a čas je jako past
Proč tak lhát,
Proč jen snít
Proč dívat se jak svět šilí
JEN PRO TU CHVILI
lovím v paměti vzpomínky,
krásné vločky,v očích plamínky
Kolik můžeme snést,
Kam zitra budou cesty vest?
Kdo v nás zastaví
Kdo bude se ptát?
Kdo v sobě opraví
VÁNOČNÍ BĚSNĚNÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.12.2009
Přečteno 292x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zefi, labuť, nejsembásník, Linzerka, Psavec, hašlerka, enigman, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí