Bezdomovec

Bezdomovec

Anotace: no .. nic moc se mi nepovedla jako vždy nejsem nějak zvlášt spokojená s výsledkem ...

Jsem sám,bez domova
Mam jen svůj malý svět
Do tmy šeptám tichá slova
Jenom pár zbytečných vět
Toulám sem ulicí
Lidé se mi vyhýbají
Když žebrán o pár mincí
Pohledy uhýbají
Znám spoustu lidí
Přesto jsem sám
Všichni ve mně zoufalce vidí
Na srdci mám šrám

Žiji v rozpadlém domě
Místo postele krabici
Ten dům není jenom pro mě
Jsou tu i další maníci
Žijeme vedle sebe
Nejsme však přátelé
Sledujeme širé nebe
Srdce kamenné
A když přijde další den
Tak každý z nás
Žije si svůj tajný sen
A snaží se přežít zlý čas
Autor mw--martina, 10.12.2009
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Judita, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, urcite.me.neznas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná :)..možná bych to vzala víc do hloubky..ale píšeš zajímavě :)

10.12.2009 22:48:00 | urcite.me.neznas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí