Kurt Cobain shořel

Kurt Cobain shořel

Anotace: Modla s očima modrejma...dvě půlky plakátu a vzpomínek na dva romány...nad nimiž se najednou zavřela myslánka

Zhasínám světlo a upadám do snu,
když v tom slyším jak se trhá.
Ten jehož pohled a hudba a síla
v hlase provází mě léta.
Ty roky hledání a vizí...

Ten jemuž jsi kraloval...
to on mi prve ukázal jak voní láska
a jak hořce chutnaj slzy.
Jak bolí nezájem
a bodaj pohledy plný soucitu.
Pohledy Tvé...těch druhých..i těch uplně cizích...

dvakrát se nám protočí jaro s podzimem

A Cobain je na dvě půlky
a můj život jak básen dekadenta
opředena symboly...
kdy osud rozluštil hádanku
Však já odpověd nechápu
... čtu pozpátku?

Ten den co Kurt Cobain náhle shořel.
Jsem usínala se zmatkem.
Se zmatkem na duši.
Do noci volala jsem :
Kdo můj život rozluští?
Autor urcite.me.neznas, 10.12.2009
Přečteno 610x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, WAYWARD, Psavec, ziriant, Hazentla, Kristine Clary-Aldringen, enigman, Matty09
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

13.12.2009 09:33:00 | WAYWARD

s kurtem jsi mi úplně připomněla kámošku... má to v sobě zase něco, co obdivuju :) takže určitě za st

10.12.2009 23:55:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí