Přátelé jsou jako hvěždy?

Přátelé jsou jako hvěždy?

Anotace: ...:) stejskavááá :D chcu je! :D

Píšu prstem do prachu,
že se mi stýská,
doufám, že někdo stojí na prahu,
nějaká osoba mi blízká.
Přátelé jsou prý jako hvězdy,
nevidíš, ale jsou,
ale to nevidíš, staví zdi,
a zahaluje vše kolem tmou.
Říkáš si, nemůžem za to,
prostě to zase nevyšlo,
v esm oslovíš ji zlato,
ale naživo, nšjak to nepřišlo.
Zdi jsou prostě příliš vysoké,
tma příliš černá,
a ty nejsi jediná,
kdo v ní nevidí.
Možná však stačí světýlko,
možná dvě...
A kdo ví,
jak to dopadne?
Autor Juliete, 10.12.2009
Přečteno 703x
Tipy 11
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, jedam, ilona, susana načeva, zelená víla, no.signal, Bíša, strašidýlko-střapatý, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí