Koloběh

Koloběh

Anotace: Tak to prostě bývá

Sklonil se vítr před lístkem máty,
vůní tou louhován v perličkách mlhy,
bluesovou náladou sluneční pláty,
loudavě splácely zimní své dluhy.

V nastalém příměří běh světa zpomalil
a rovnováha,
ten jev, hledaný a opětovně ztrácený miliony horlivých učenců,
lístek máty urostřed letu pomalu v tichosti zastavil..
a nechal stát.
Naději věžněnou,trpící závratí,mžikem tím vypustí,
až se chod přírody k základům navrátí.
Tak jako petlici tok času rozlomí,
jak vědomí,vracejíc se pokaždé k hranicím normálu....
se opět vsechno v špatné obrátí.
Autor Pietro, 11.12.2009
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi zajímavej koloběh...:-)
ST

15.12.2009 09:52:00 | Mbonita

velmi zajímavej koloběh...:-)
ST

15.12.2009 09:52:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí