Adventní čas

Adventní čas

Anotace: Trochu zamyšlení nad rychle ubíhajícím adventem.

Na věnci se mihotají,
plaménky dvou svíček,
přiblížil se čas napětí,
rozesmátých líček.

Štědrý den se rychle blíží
kouzlo vánoc nastává,
kapr, salát na talíři,
s napětím se vyčkává.

Stromek čeká na světýlka,
která ho hned rozzáří,
oči dětí rozjasní se,
sny se plnit podaří.

Nastává ta krásná doba,
vánočního veselí,
kupujeme dárky z lásky,
lustry ozdobí jmelí.

Úžasný je čas adventní
doma nebo v okolí,
i starosti a nemoci,
nějak méně zabolí.
Autor hypertenze, 11.12.2009
Přečteno 953x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kokonut, střelkyně1, Radek.oslov.Šafárik, toulavá naděje, Zefi, Hazentla, Taufi, Bean, doktor srdcí, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Kapr, kapr, prrrr! Hned bych si ho dal.

29.05.2010 01:07:00 | Kokonut

Krásně na mě v tvém podání dýchl Štědrý den!:-)

31.12.2009 13:05:00 | střelkyně1

ach..
jak to tu zavonělo..
vánocemi rozeznělo
se to kolem
už aby byl řízek salát
na tom našem stole .o)

12.12.2009 20:06:00 | Bean

...zavonělo

11.12.2009 17:10:00 | Kapka

Čas letí hrozně... a doma už voní cukroví...

11.12.2009 15:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí