Středeční večer

Středeční večer

Anotace: Bohužel se každý den nevyvede:D

Dnešní večer v hospodě?
ten proběhl v pohodě.
Ňáký cíga, Ňáký pití,
bylo mi však z toho k blití.

Samý kecy, prázdná slova,
dokolečka zas a znova.
Prý, že už je nebavím,
chybu ať svou napravím
"seru na vás, zmizte odsud!
nebo na vás hodím kosu"

"nemám na vás náladu,
nezapadám do davu."
Lidé kol me kecaj sračky
prý, že jsou to jen cool hlášky.

Vyrostla jsem v špaqtné době,
než žít tohle, rač hnít v hrobě
Autor GloriaXY, 11.12.2009
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Isquieasuus, F.i.L, Kara Lee Exl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí