Maminka

Maminka

Anotace: Kritický pohled pubertální dívky na matku.

Názory své pro něj tají,
své zájmy si tiše hájí.
Dcery radost přehluší,
když nehučí jí do uší.

Synu často nadává,
dceru za to pokárá,
že je chlapec dítě líné,
bez taktu a ňáké píle.

Jak by ona za to mohla,
že ho dobrem nepřemohla.
Jak by byla dcera špatná,
její snaha málo platná.
Autor Evell, 11.12.2009
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí