Aspoň chvíli

Aspoň chvíli

Anotace: ...peklo není to o čem jsi snila...

Tak jako Kristus nesl si svůj kříž,
tak ty vláčíš své prokletí.
Nebi nejsi stále blíž
ani anděl pro tě neletí.

Tvá duše není tak čistá jako byla
a křídla ti dají stěží.
Víš, peklo není to o čem si snila
dnes v nebi berou jen ty, kteří věří.

Možná je na čase přiznat pravdu drazí,
do nebeských bran nikdy nevkročíš.
S velkých mostů skáčí jen sebevrazi,
a ty?? Alespoň chvíli poletíš...
Autor Izza, 11.12.2009
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Pevya, vojtaz, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec byl myslen smrtelně vážně... Nevím co je na tom divného??? Vše nekončí dobře...

13.12.2009 15:35:00 | Izza

Zvláštní...ale doufám, že ten konec nebyl myšlený vážně!

12.12.2009 21:35:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí