Můza

Můza

Anotace: comeback

Už několik týdnů,
Tiše a potají,
Střádám si básně,
Co srdce pohladí.

Čtu si je den co den,
Stále hledám můzu,
Chci se stát básníkem,
Lituji..
Těch co čtou tuhle hrůzu..

Pro básnění asi nemám vlohy,
Buď je to jen pocit můj,
Nebo má můza rychlé nohy,
Kdyby tak poslechla, na
„počkej chvíli, stůj!“
Autor Vain Hope, 11.12.2009
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Giginka, Zefi, no.signal, Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale není to tak zlé!=) ano....tento pocit také znám až moc dobře..

12.12.2009 17:07:00 | Giginka

Tohle znám až příliš dobře..) Proto přeji hodně štěstí.)

11.12.2009 20:09:00 | Netty de Touvenell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí