...

...

Anotace: dokončená

Když se ti zdá,že je toho na tebe moc,
když probdíš celou dlouho noc,
když víš,že se ti může cokoliv stát,
když chybí ti ten kdo tě měl rád.
Tak musíš ze dna vstát,
sundat růžový brýle,
ty to nesmíš vzdát,
vždyť přijde tvoje chvíle.
Chápu tvůj smutek,
když přijdeš o dobrého přítele,
v hlavě máš zmatek
a každý tě hnedka nasere.
Už nemáš žádného svého ochránce,
který vážně měl tě rád,
furt čekáš dopis ve schránce,
vždyť on se uměl tak krásně smát.
Proč musel tak rychle odejít,
nemohl se se mnou ani rozloučit,
doufám,že má se teď líp,
já o tom Tome ráda budu snít.
Až se ti jednou bude zdát,
že na světě nechceš být,
mysli na to,že má tě někdo rád,
pro ty lidi ty musíš žít.
Až budu mít tu svoji káru,
přijedu se za tebou podívat,
nebudu předjíždět přes plnou čáru,
chtěla bych si s tebou zase povídat.
Pořád mám doma lízátko od tebe,
chtěla bych ti ho poslat,nahoru do nebe.
Život s tebou byl jako pohádka,
jen ty jsi věděl,že mám ráda barvící lízátka.
ty jsi mě poslílal složenky platit,
tebe jsem nikdy nechtěla ztratit...
Autor smutnej.ďáblík, 11.12.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Giginka, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je úžasné...smutná, bolestivé a přeci krásné!Mám pocit, že už jsem to někde četla...ten začátek..no asi včera v noci..=)

12.12.2009 17:06:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí